• Η πλατφόρμα

    Η πλατφόρμα διαχείρισης των εξ αποστάσεως εκπαιδευτικών προγραμμάτων [Learning Management Platform LMP] της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας [ΕΕΕΠΦ] δημιουργήθηκε για την διαχείριση των εκπαιδευτικων προγραμμάτων που προσφέρονται απο τον εκπαιδευτικό φορέα.

    Τα προσφερομενα προγράμματα αφορούν σεμινάρια εξ ολοκλήρου μέσω του διαδικτύου ή προγράμματα που καλύπτουν το θεωρητικό κομμάτι ενός προγράμματος που ολοκληρώνεται με πρακτική εκπαίδευση σε δια ζώσης συνεδρίες.

Available courses

Enrolment on payment

Μάθημα 1.1.1 internet Workshop Course [iWoC]

Το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα Emergogreece eLearning [iWo...

Ανακοινώσεις ιστοτόπου

Διεξαγωγή του WoC 13.05.2013

by Διαχειριστής Ιστότοπου -

Άλλο ένα κλινικό φροντιστήριο workshop διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία στις 13.05.2023 στη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές το διασκέδασαν και το freedback που λάβαμε ήταν πολύ θετικό…..ιδιαίτερα για το catering!

Σε αυτό το φροντιστήριο πιστοποιήθηκαν με επιτυχία ως Basic Instructors και τους καλωσορίζουμε στην εκπαιδευτική ομάδα του Εθνικού Κέντρου Emergogreece οι:

ΦΟΥΡΚΑΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦ

ΣΑΒΒΟΥΛΑ ΣΤΡΟΥΜΠΑ

ΣΟΦΙΑ ΓΚΑΡΜΙΡΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

 Σας ευχόμαστε καλές ασκήσεις διαχείρισης ΜΥΣ.

iWoC THE 21-22.05.2022

by Διαχειριστής Ιστότοπου -

Με επιτυχία διεξήχθη ένα ακόμα workshop απο το Εθνικό Κέντρο Emergo Train System. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το διήμερο πρόγραμμα και τα σχόλια τους για την οργάνωση και την απόδοση της εκπαιδευτικής ομάδας ήταν εξαιρετικά.  

Έναρξη iWoC THE 02-15.05.2022

by Διαχειριστής Ιστότοπου -
Ξεκίνησε άλλο ένα internet Workshop Course από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Οι εκπαιδευόμενοι είτε παρακολουθούν το πρόγραμμα αυτόνομα, είτε προετοιμάζονται για το Workshop Course που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 21 και 22 Μαΐου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Older topics...