Παρατηρητές Workshop

Περιγραφή διαδικασίας, κανόνων και προϋποθέσεων για την συμμετοχή παρατηρητών σε Emergo Train System Workshop που διεξάγεται από το εκπαιδευτικό κέντρο Emergogreece της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

 

To Emergogreece και η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) δίνουν την δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους γύρω από την Διαχείριση Υγειονομικών Καταστροφών και Μαζικών Υγειονομικών Συμβάντων, να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ETS Workshop, με την ιδιότητα του παρατηρητή χωρίς κανένα κόστος.

Σε κάθε Workshop που θα διοργανώνεται, δυο [2] θέσεις παρατηρητών θα δίνονται σε ενδιαφερόμενους ώστε να βιώσουν την εμπειρία της συμμέτοχης σε ασκήσεις προσομοίωσης τέτοιων συμβάντων και να γίνουν κοινωνοί της προσπάθειας να αλλάξουμε τη διαχείριση Υγειονομικών Καταστροφών στην Ελλάδα.

Οποιοσδήποτε με ενδιαφέρον γύρω από την αντιμετώπιση καταστροφών μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ως παρατηρητής.

Αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής δυνητικού παρατηρητή  εδώ.

Αυτόματα το όνομα του τότε μπαίνει στη λίστα ενδιαφερομένων και σε κάθε επικείμενο Workshop θα επιλέγονται οι δύο τυχεροί, ύστερα από κλήρωση.

Τέσσερεις [4] εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του κάθε προγράμματος οι δυνητικοί παρατηρητές θα λαμβάνουν ένα email με το οποίο θα τους ζητείται να επιβεβαιώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Το χρονικό διάστημα που θα έχουν στη διάθεση τους για την επιβεβαίωση θα είναι μια [1] εβδομάδα. Μετά την παρέλευση του χρονικού διαστήματος η θέση θα γίνεται διαθέσιμη σε κάποιον επιλαχόντα.

Στους παρατηρητές θα χορηγείται αναμνηστικό παρακολούθησης χωρίς να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στα μαθήματα eLearning ή την απονομή επίσημου πιστοποιητικού παρακολούθησης και μορίων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.